Webinar 'Alle ballen in de lucht: Hoe dan?'

Op maandag 30 november 2020 om 20:00 uur organiseert het Startpunt een webinar voor alle opvoeders uit Wageningen. Het onderwerp is ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?’

100 dingen tegelijk

Is jouw leven als vader of moeder ook zo hectisch en overvol? Heb je ook regelmatig het gevoel 100 dingen tegelijk te moeten doen? Hoe houd je het leuk en krijg je je werk gedaan. Hoe zorg je dat je niet volledig opgebrand raakt? Dit en nog meer leer je tijdens dit webinar.

Toepasbare stappen

In dit webinar wordt in gegaan op de uitdagingen die zijn ontstaan door de coronacrisis én hoe je die te lijf gaat. Op basis van praktische stappen ervaar je hoe je afrekent met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren.

Door wie

Dit webinar wordt georganiseerd door ‘Inloop Jeugd en Gezin’ van het Startpunt. Spreker is Leonie Labrie. Leonie Labrie werkt als time-management coach en coacht drukke gezinnen:

'Als werkende moeder van twee jongens van 6 en 3 jaar heb ik ook ontzettend gestruggled met alle ballen in de lucht houden. In het webinar Alle ballen in de lucht: Hoe dan?! deel ik veel praktische tips en adviezen met je, zodat je afrekent met dat gevoel dat je 100 dingen tegelijk aan het doen bent. Naast mijn gezin werk ik loondienst, heb een eigen bedrijf én doe ik regelmatig leuke dingen. Als ik het kan, kun jij het ook! Mag ik je helpen?''

Wat levert het je op?

  • Meer tijd voor jezelf.
  • Productief thuiswerken.
  • Meer rust en ruimte in je hoofd.

Wanneer

Maandag 30 november 2020, aanvang 20:00 uur, duur ± 60 min. Vanaf 1 december is het ook mogelijk om via de toegestuurde link het webinar gedurende een week terug te kijken.

Aanmelden

  • Deelname is gratis.
  • Aanmelden kan via deze link. Als u uw naam en e-mail adres invult, ontvangt u een bevestiging in uw mailbox met de deelname link.