Jongeren op gezond gewicht

JOGG-Wageningen werkt samen met lokale organisaties, het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de gemeente om de omgeving zo in te richten dat de gezonde keuze weer de makkelijke keuze wordt voor jongeren. Al meer dan 100 Nederlandse gemeenten hebben zich aangesloten bij de Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG-)beweging. JOGG is de beweging waarbij iedereen in de wijk zich inzet om gezond eten en bewegen voor de jeugd gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Lees verder voor meer informatie

JOGG-Journaal      Logo JOGG Wageningen

Wat kunt u doen?

Heeft u een idee, wilt u meehelpen, of kunt u een financiële bijdrage leveren? Laat het de JOGG-regisseur weten en sluit aan bij de beweging! JOGG-Wageningen de beweging om de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken voor jongeren. We willen de consumptie van gezonde voeding en beweging stimuleren. Hierbij hebben we iedereen in de stad nodig!

Contact en meer informatie

Regelmatig komt er een nieuwsbrief uit met de actuele stand van zaken. Wilt u op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief,  stuur dan een e-mail naar Willemijn Sneller, JOGG-regisseur in Wageningen, e-mail of  tel. (0317) 49 27 34.

Doe ook mee en draag bij aan een gezonder Wageningen!

 

 

 

 

 

 


 

Zoeken