Boekstart

Heeft u pas een baby gekregen? Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, maakt de band met uw baby sterker. Baby's die zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. U kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Boekstart

Wat is BoekStart

BoekStart is een programma om kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. Als uw baby 3 maanden is, krijgt u van de gemeente een brief met een bon. Dit is voor het BoekStartkoffertje.

Gratis lid van de bblthk
Wanneer u de bon invult en inlevert bij de bblthk, wordt uw kind gratis lid van de bblthk. U krijgt dan een koffertje met twee boekjes. Het BoekStart-koffertje. Heeft u de brief niet ontvangen? Of bent u de brief kwijtgeraakt? Download dan de waardebon. Met het lidmaatschap leent u gratis mooie baby- en peuterboeken bij de bblthk.

Bibliotheek

De bibliotheek helpt u graag bij het kiezen van passende boekjes. Er zijn regelmatig leuke activiteiten voor baby’s en (groot)ouders in de bblthk. Deze vindt u op www.bblthk.nl. Op de website meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.

Filmpje Boekstart